Потребителско име:    Парола: Запомни ме   
Регистрация    Забравена парола  

Ресторанти, обслужващи Вашия   

 

За да направите онлайн поръчка, е необходимо да сте регистриран потребител и да влезете в системата с Вашето потребителско име и парола. Ако още не сте се регистрирали можете да го направите тук.

Следваща стъпка е да отидете в Каталога да изберете ресторант от показаните отдясно и да разгледате менюто му.

Когато искате да поръчате някое от ястията в избрания ресторант, натиснете бутона "Поръчвам", като можете да посочите броя порции и да напишете забележка към желаното щстие. С това действие ще прибавите храната към пазарската ви кошница, която ще поръчате по-късно. Имате възможност да поръчвате и за утре.

Във всеки един момент можете да проверите, какво сте добавили в кошницата, където ще получите информация за цената, на храната, цената на доставката и какви бонуси и отстъпки ще получите. Тук можете да направите корекции като промените броя порции, добавите забележка или да изтриете някое избрано ястие. Също така можете да поискате да Ви бъде издадена фактура, като трщбва да въведете данните в специалната форма в клиентския си профил.

Поръчаното меню от китайски ресторант "Славянска беседа", Китайски кулинарен магазин и Дюнер ще Ви бъдат доставени с една доставка от "ВЕЛ". Останалите ресторанти имат собствени доставчици

Преминавате към следващата стъпка като натиснете бутона "Продължи" Тук можете да изберете на кой адрес да бъде доставена поръчката. Можете да добавите колкото искате адреси към Вашия профил, например домашния, в офиса, адреса където сте отишли на гости и др. и после да сменяте мястото на доставка на поръчката само с едно кликване. Можете да изберете и точен час, когато да Ви бъде доставена поръчката ако не желаете поръчката Ви да бъде обработена веднага.

Когато сте въвели всички детайли по поръчката, е време да натиснете бутона "Поръчай".Ще получите информация дали вашата поръчка е приета и до колко време ще бъде при вас. Ако поръчвате за пръв път оператор ще се свърже с Вас за да потвърди че поръчката Ви е приета. Освен това получавате потвърждение и по емайл

'ВЕЛ' ООД - Вкусно Експресно и Лесно
Дюнер, бургери и пици
ул.11 ти август №14 Б
Телефони за доставка за дома и офиса 0899 006 061
vel.bg
Вашето мнение е важно за нас. Пишете ни!!
Мнение за сайта Мнение за храната
© ВЕЛ БГ ООД 2007 - 2017   

Добавете заведение от Вашия град

Ресторанти  София

Слънчев бряг
11:00 - 22:30ч.